bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Locatie

Wonen en werken in Beneden-Leeuwen, het Land van Maas en Waal. Met alle voorzieningen binnen handbereik en een uitgestrekt natuurlandschap om lekker uit te waaien.

Over het nieuwbouwproject

Jouw eigen woning met bedrijfsruimte? Een grote woonkeuken? Wil je een bijzondere kapvorm? Jij kiest! De Krozenbogerd is een bijzonder nieuwbouwproject wat past bij deze tijd. Een tijd waarin wonen en werken met elkaar versmelten en jij wilt bepalen hoe je woont. Binnen de kaders van het bestemmingsplan kun je jouw huis naar eigen smaak vormgeven. Partner Groothuis Bouw helpt je hier graag bij. Zij zijn een ervaren en transparante partij die jouw wensen haalbaar maken. Zij leggen jou graag uit waar je precies aan toe bent.

 • Omgeving

  De Krozenbogerd is hét nieuwbouwproject wanneer je wonen en werken met elkaar wilt combineren. Stel je voor: werken vanuit huis, in jouw eigen vormgegeven woon- werkwoning. De Krozenbogerd ligt in Beneden-Leeuwen, gemeente Maas en Waal. Het meest zuidelijke gedeelte van het Gelders Rivierengebied. Beneden-Leeuwen kent een gezellig centrum, uitstekende voorzieningen en is prima te bereiken via de Maas en Waalweg. De ontsluiting met snelwegen als de A15, A50 en A73 is optimaal. Jouw klanten kunnen je gemakkelijk bereiken. Er stoppen twee bussen, die je naar het treinstation Tiel of ’s-Hertogenbosch brengen.

 • Wat zit er in de buurt

  Drink koffie in het gezellige centrum. Haal jouw streekproducten op de wekelijkse markt. Je vind in Beneden-Leeuwen enkele praktische winkels, drie supermarkten en boetieks. Het dorp kent een variëteit aan sportclubs en verenigingen. Je kunt heerlijk uitwaaien over de Waalbandijk. Fiets- en wandelroutes brengen je langs de fruitteelt en vele mooie en historische plekken, zoals korenmolen de Wielewaal. Kinderen kunnen naar Basisschool de Leeuwenkuil en later naar het Pax Christi College voor voortgezet onderwijs. (De Universiteit van Wageningen of Nijmegen is voor later.)

 • Wie worden je buren

  Met je buren gaat jij het vast goed vinden. Ondernemende mensen net zoals jij. Misschien wel uit hetzelfde hout gesneden. Denk aan een mix van ervaren ondernemers, starters en creatieven. Stellen met geen, jonge of al wat oudere kinderen. Met zoveel ondernemers in de buurt ontstaan er vanzelf vruchtbare samenwerkingen. Jij kunt zelf kiezen hoe vaak je jouw buren ziet, want de bouwkavels zijn groot en krijgen een heerlijke tuin. Je kinderen kunnen veilig buiten spelen en in de gezonde buitenlucht opgroeien. De aangelegde paden en voortuinen nodigen uit voor een wandeling of een gezellig praatje.  

 • Meer weten?

  Heb je vragen over dit project?
  Neem vrijblijvend contact op met ons via onderstaande knop. 

  Stel een vraag
 • KlokGroep